Evenimente La Castel

Organizează un eveniment

alegând una dintre cele 6 săli de evenimente

(+4) 0749.225.220

Consilierii noştri te vor asista pentru a crea un eveniment unic şi de neuitat!
VEZI SĂLILE

Meniuri speciale

evidenţiate prin creativitate culinară! Vezi Meniurile

Nou in Iasi!

Un nou concept: La Castel, La tine acasa! DETALII

Nou in Iasi!

Delivery Premium DETALII

Prezentare

Într-o lume de poveste, uitând de zgomotul oraşului, în pădure, Hotelul şi Restaurantul La Castel*** au luat naştere din dorinţa unei tinere familii de a crea evenimente unice şi speciale, transformând clipele petrecute alături de cei dragi în amintiri pline de rafinament şi eleganţă.

Fie că decideţi să folosiţi grădina pentru recepţia cu şampanie, pentru fotografii, sau simplu, să vă bucuraţi de privelişte, Restaurantul La Castel*** se diferenţiază prin toate acestea de alte locaţii din oraşul Iaşi, ajutându-vă să faceţi din nunta dumneavoastră (şi nu numai) un eveniment memorabil de care să vă amintiţi cu plăcere peste ani.

Meniuri evenimente

Restaurantul La Castel*** se distinge prin creativitate culinară, oferindu-vă o gamă variată de meniuri, sau putem crea meniul special pentru dumneavoastră, alături de băuturile alese. Oricare ar fi evenimentul - nunţi, cocktailuri sofisticate, banchete sau petreceri private, echipa noastră vă asistă de la planificare până la finalul evenimentului.

Informare program

Banchet de Poveste

Gimnaziu

Banchet de Poveste

Liceu si Facultate

Nunta ta poate costa 1 leu

Nunta ta poate costa 1 leu

Nunta ta

Oferta pentru nunţi 2018-2019

Informare program

Rezervaţi camere

Rezervarea dumneavoastră va fi valabilă până la ora 16:00 din ziua sosirii, excepţie făcând cazul în care anunţaţi sosirea după această oră. Orice modificare sau anularea rezervării trebuie transmisă cu cel puţin 24 de ore înaintea sosirii programate. Preţurile pot fi modificate fără o notificare prealabilă, cu excepţia serviciilor deja plătite.

: